Opis forum
Jak dla mnie graficznie jest gorzej. A z plusów to podoba mi siê g³os Haruki. Zobaczymy jak bêd± brzmieæ jej ataki. Ending te¿ jest ok. Wpad³ mi w ucho. A co do fabu³y, to mam nadziejê, ¿e bêd± siê trzymaæ mangi i nic nie pozmieniaj±. Bêd±c teraz w Polsce chcia³am sobie przypomnieæ tomiki mang, o których jest ta czê¶æ, ale nie mia³am czasu na czytanie tak¿e nie wiem, czy uda mi siê wy³apaæ jakie¶ zmiany zobaczymy
A Wam jak siê podoba?
Jestem po trzecim odcinku. Jako¶ bardziej podoba³ mi siê graficznie od dwóch poprzednich.
Nie mogê siê nas³uchaæ g³osu Haruki! No cudo! A najlepsze jest to, ¿e ju¿ wcze¶niej zna³am tê aktorkê, tylko nie wiedzia³am sk±d a ona w Yonie podk³ada³a g³os jednemu ch³opakowi. W Vampire Kinght te¿ u¿ycza³a g³osu. Kiara, Ty chyba ogl±da³a¶ VK, nie? Pamiêtasz Rukê? To ona. Tam mia³a przecie¿ taki delikatny, ³agodny g³os. Ci seiyuu to s± niesamowici. Nie mogê wyj¶æ w podziwu co do niektórych. Tak bardzo potrafi± zmieniæ swój g³os. A wracaj±c do SM, to ending mog³abym s³uchaæ non stop. Piêkny.
Ale oni zmieniaj± niektóre sceny - np. nie zabili od razu genera³ów. W ostatnim odcinku Eudial w mandze zamienia³a siê w potwora. A ten poca³unek to nie sprawi³, ¿e Haruka i Usagi wysz³y za dobrze niestety, moim zdaniem...Sorry, tylko moje zdanie osobiste.
Z plusów ataki siê bardzo poprawi³y - ulubiony jest Cyklon Jupiter.
Dziewczyny widzia³y¶cie nowy odcinek?
Jestem nim ZAUROCZONA! Transformacja Urana i Neptuna cudna! Jakbym ogl±da³a star± wersjê *_* brakowa³o mi tylko tej wspania³ej muzyki.
Chibiusa w tej wersji jest taka kochana *_* a ten nowy opening taki s³odki, cukierkowy *_* bajka!
Heej ju¿ obejrza³am nowe odcinki. A Neoma g³os Galaxii z poprzedniej wersji? Super uwielbia³am t± piosenkê https://www.youtube.com/watch?v=EXngR9v5uK8.
Mi te¿ siê nie podoba te wzajemne podrywy Michiru- Mamoru i Haruka-Usagi zupe³nie to niepotrzebne i nie na miejscu
Ale w sumie ja siê ju¿ pogubi³am ile tych nowych odcinków ju¿ jest - teraz najnowszy 32?
http://www.kreskowki.tv/kategoria/sub/9 … on_crystal
jako¶ w tej serii szybciej im idzie, czy czas szybciej p³ynie? xD
Tak, teraz by³ odcinek 32, inaczej 6 z tego sezonu. Teraz szybciej leci, bo odcinki ss±co tydzieñ, a nie co dwa tygodnie.
Ale ataki wzorowane na org - poza cyklonem Jupitera, bo to nowy.
Dziwne bêdzie to ró¿owe zakoñczenie z Chibius±, jak wyrw± jej serce
Naprawdê? To super wiadomo¶æ Mi¶ka Pamiêtam Orange, kupi³am I tom na nastêpne ju¿ nie by³o kasy, ale pomys³ mangi bardzo ciekawy, to teraz siê wszystkiego dowiem co by³o dalej
A jak oni to krêc± z t± mang±? Jeden tomik to jest jeden odcinek? Bo na jeden rozdzia³ to chyba by³oby za ma³o?
Przeczyta³am. Mam ju¿ wsio na pó³ce. Samobójstwa nie pope³ni³, ale nie bêdê Ci spoilerowaæ. Ogólnie to zawiod³am siê. Spodziewa³am siê czego¶ fajnego, tytu³ by³ tak chwalony, a dosta³am przedramatyzowan± historiê z piekielnie irytuj±cym bohaterem :-/ Z Kakeru trzeba by³a obchodziæ siê jak z jajkiem :-/ czyta³am mangê tylko dla Suwy i dla tej dodatkowej historyjki na koñcu. Ona mi siê bardziej podoba³a. Ciekawa jestem jak wyjdzie anime. Czy te¿ bêdzie tyle jêczenia...
Jak nic bêdzie nastêpny sezon musi! Zostawili sobie otwart± furkê
A tak ogólnie, podoba³o mi siê. W starej wersji by³o bardziej dramatycznie, ale to te¿ nie by³o ¼le. No, i uwielbiam crystalow± Harukê <3 Ten g³os... <3
A Wam jak siê podoba³o?
Kurczê ja jestem do ty³u z Crystalem, nie mam czasu, zaczê³am sta¿ w firmie xD ale jako¶ dla mnie stara wersja jest i by³a lepsza. A jak Wy wolicie star± wersjê czy now±?
Film Orange? To muszê obczaiæ ostatnio ogl±dam dramê Oh my ghostness jest na dramaqueen. Fajne s± te dramy o duchach
Nom, fina³ by³ niez³ym zakoñczeniem. Nie spodziewa³am siê tego. Druga seria te¿ bêdzie niez³a. Ju¿ kr±¿± ró¿ne teorie co i jak. Binanki to niby taka g³upkowata komedia, ale jest m±drzejsza ni¿ nam siê wydaje Druga seria daje sporo do my¶lenia
Kiara, chodzi o Binan koukou chikyuu bouei-bu love. Teraz leci drugi sezon. Kiedy¶ pisa³am o tym anime. Z tego co pamiêtam, to patrzy³a¶ na niego, ale nie za bardzo Ci siê podoba³... Tak mi co¶ ¶wita