Opis forum
Jak dla mnie graficznie jest gorzej. A z plusów to podoba mi się głos Haruki. Zobaczymy jak będ± brzmieć jej ataki. Ending też jest ok. Wpadł mi w ucho. A co do fabuły, to mam nadzieję, że będ± się trzymać mangi i nic nie pozmieniaj±. Będ±c teraz w Polsce chciałam sobie przypomnieć tomiki mang, o których jest ta czę¶ć, ale nie miałam czasu na czytanie także nie wiem, czy uda mi się wyłapać jakie¶ zmiany zobaczymy
A Wam jak się podoba?
Jestem po trzecim odcinku. Jako¶ bardziej podobał mi się graficznie od dwóch poprzednich.
Nie mogę się nasłuchać głosu Haruki! No cudo! A najlepsze jest to, że już wcze¶niej znałam tę aktorkę, tylko nie wiedziałam sk±d a ona w Yonie podkładała głos jednemu chłopakowi. W Vampire Kinght też użyczała głosu. Kiara, Ty chyba ogl±dała¶ VK, nie? Pamiętasz Rukę? To ona. Tam miała przecież taki delikatny, łagodny głos. Ci seiyuu to s± niesamowici. Nie mogę wyj¶ć w podziwu co do niektórych. Tak bardzo potrafi± zmienić swój głos. A wracaj±c do SM, to ending mogłabym słuchać non stop. Piękny.
Ale oni zmieniaj± niektóre sceny - np. nie zabili od razu generałów. W ostatnim odcinku Eudial w mandze zamieniała się w potwora. A ten pocałunek to nie sprawił, że Haruka i Usagi wyszły za dobrze niestety, moim zdaniem...Sorry, tylko moje zdanie osobiste.
Z plusów ataki się bardzo poprawiły - ulubiony jest Cyklon Jupiter.
Dziewczyny widziały¶cie nowy odcinek?
Jestem nim ZAUROCZONA! Transformacja Urana i Neptuna cudna! Jakbym ogl±dała star± wersję *_* brakowało mi tylko tej wspaniałej muzyki.
Chibiusa w tej wersji jest taka kochana *_* a ten nowy opening taki słodki, cukierkowy *_* bajka!
Heej już obejrzałam nowe odcinki. A Neoma głos Galaxii z poprzedniej wersji? Super uwielbiałam t± piosenkę https://www.youtube.com/watch?v=EXngR9v5uK8.
Mi też się nie podoba te wzajemne podrywy Michiru- Mamoru i Haruka-Usagi zupełnie to niepotrzebne i nie na miejscu
Ale w sumie ja się już pogubiłam ile tych nowych odcinków już jest - teraz najnowszy 32?
http://www.kreskowki.tv/kategoria/sub/9 … on_crystal
jako¶ w tej serii szybciej im idzie, czy czas szybciej płynie? xD
Tak, teraz był odcinek 32, inaczej 6 z tego sezonu. Teraz szybciej leci, bo odcinki ss±co tydzień, a nie co dwa tygodnie.
Ale ataki wzorowane na org - poza cyklonem Jupitera, bo to nowy.
Dziwne będzie to różowe zakończenie z Chibius±, jak wyrw± jej serce
Naprawdę? To super wiadomo¶ć Mi¶ka Pamiętam Orange, kupiłam I tom na następne już nie było kasy, ale pomysł mangi bardzo ciekawy, to teraz się wszystkiego dowiem co było dalej
A jak oni to kręc± z t± mang±? Jeden tomik to jest jeden odcinek? Bo na jeden rozdział to chyba byłoby za mało?
Przeczytałam. Mam już wsio na półce. Samobójstwa nie popełnił, ale nie będę Ci spoilerować. Ogólnie to zawiodłam się. Spodziewałam się czego¶ fajnego, tytuł był tak chwalony, a dostałam przedramatyzowan± historię z piekielnie irytuj±cym bohaterem :-/ Z Kakeru trzeba była obchodzić się jak z jajkiem :-/ czytałam mangę tylko dla Suwy i dla tej dodatkowej historyjki na końcu. Ona mi się bardziej podobała. Ciekawa jestem jak wyjdzie anime. Czy też będzie tyle jęczenia...
Jak nic będzie następny sezon musi! Zostawili sobie otwart± furkę
A tak ogólnie, podobało mi się. W starej wersji było bardziej dramatycznie, ale to też nie było Ľle. No, i uwielbiam crystalow± Harukę <3 Ten głos... <3
A Wam jak się podobało?
Kurczę ja jestem do tyłu z Crystalem, nie mam czasu, zaczęłam staż w firmie xD ale jako¶ dla mnie stara wersja jest i była lepsza. A jak Wy wolicie star± wersję czy now±?
Film Orange? To muszę obczaić ostatnio ogl±dam dramę Oh my ghostness jest na dramaqueen. Fajne s± te dramy o duchach
Nom, finał był niezłym zakończeniem. Nie spodziewałam się tego. Druga seria też będzie niezła. Już kr±ż± różne teorie co i jak. Binanki to niby taka głupkowata komedia, ale jest m±drzejsza niż nam się wydaje Druga seria daje sporo do my¶lenia